Dom > O nama

Shandong Shengrun Rubber Belts Co, Ltd

Shandong Shengrun Rubber Co., Ltd se nalazi u industrijskoj zoni Shidao u gradu Rongcheng, provinciji Shandong, Kina. Mi smo blizu Žute reke istočnog kraja poluostrva Šandong. Naša kompanija uglavnom proizvodi seriju zajedničkih transportnih traka, transportne trake otporne na toplotu, transportne trake retardantne trake, transportne trake od brušenog bočnog pojasa, transportne trake od čelične žice i beskonačnog pojasa, kao i gumene ploče. Naši proizvodi se primenjuju u mnogim različitim industrijama kao što su rudarstvo, ugalj, luke, metalurgija, cement, hrana i pića, prevoz i podizanje materijala.

Naša kompanija sa entuzijazmom obraća pažnju da uvede naprednu opremu i uči inovativnu tehnologiju. Uvek damo prednost investiranju u istraživanje i razvoj tehnologije. Imamo specijalizovanu laboratoriju za gumene materijale u kojoj koristimo za ispitivanje materijala, testiranje na recept, mešovito prečišćavanje guma i gotovih proizvoda. Cilj je osigurati da svaki naš transportni trak dosledno izvodi tačno onako kako to garantuje.

Naša kompanija uvek stremi da obezbedi bezbednost transportnih traka da bi zadovoljila i premašila nacionalne standarde i zadovoljstvo kupaca sa našim proizvodima. Pored toga, proizvodimo i transportne trake prema zahtevima kupaca kao što su Global ISO, German DIN, japanski JIS i American RSA.

Naša kompanija vjeruje da je kvalitet proizvoda glavni faktor za osvajanje tržišta i ispunjavanje očekivanja kupaca. Trudimo se da produžimo istraživanje i razvoj sa odličnim kvalitetom i kreditom. Kao što smo očekivali i zadovoljili, uspostavljamo povjerenja i uvjerenja od strane nacionalnih kupaca, inostranih kupaca i vlade.

Generalni direktor Shandong Shengrun Rubber Co., Ltd, Hong Shengquan, zajedno sa svim zaposlenima, pozdravlja kupce iz lokalnih, širom svijeta i prijatelja iz svih oblasti industrije da posjete i sarađuju s velikim mogućnostima.