Dom > News > Sadržaj

Karakteristike proizvoda trake za transport trake od snopa

- Feb 10, 2018 -

1, Ovaj proizvod je napravljen od pamučnog platna (CC) ili pamučnog prepletenog platno (VC) valjkom, oblikovanjem, očvršćavanjem i drugim postupcima. Preduzeće se nalazi u:

2, proizvod koji ispunjava zahteve različitih uslova upotrebe, može se napraviti od ivice, otvorene ivice, lestvičastog tipa, bočne lestvice i drugih različitih strukturnih specifikacija

(1) sa materijalom jezgre: T / C tkane tkanine TC-70, pamučna platna CC-56 tip

(2) propusni opseg: 300mm-3000mm

(3) Tkanina: 1-12 slojeva

(4) pokrivaju plastičnu debljinu: Lice: 1,5-10mm ne-lice: 0mm-6mm. Transportni pojas je napravljen od vlaknaste tkanine sa običnim gumenim poklopcem i glatkom površinom (slika 1. Jezgro je slojevito ili monolitno platno tkano od vlakana kao što su pamuk, najlon, poliester ili vinilon, a pamučna vlakna su najranije korišteni jezgreni materijal , lako se vezuje sa gumom, malo se povećava vlažna čvrstoća, ali jačina čvrstoće je niska [uglavnom kod 56 N / (mm · sloj)), korozija i plesni su loši, upotreba opadanja. jezgro od kraja 1950-ih i postale su najčešće korišćeni tipovi. Nylon vlaknasta čvrstoća je čak 700 N / mm (mililitara), otporna na vodu, koroziju i umor u savijanju, međutim, elastično izduženje veće. U kombinaciji sa najlonskim vlaknima, poliestersko vlakno je obećavajući materijal sa elastičnom elongacijom od samo polovine od najlonskih vlakana. Vinilovo vlakno ima čvrstoću od 200 N / mm, elastično izduženje duže od najlonskih vlakana, lako se vezuje sa gumom, dobra otpornost na toplotu, ali intenzitet vlažnog drzite do b e smanjen za 10 do 25%, samo u Kini, Japanu i nekoliko drugih zemalja u upotrebi pletenog jezgra može se koristiti samo vlakno, Takođe dostupne su dvije vrste vlakna Dimenzionalno mešanje ili prepletanje.

3, uobičajeni transportni trak se široko koristi u građevinskim materijalima, hemikalijama, uglju, električnoj energiji, metalurgiji i drugim odeljenjima, pogodnim za transport ne-korozivnih ne-korozivnih rasutih, granularnih, praškastih materijala kao što su ugalj, koks, pijesak, kamen i drugi slobodni materijali (materijali) ili delovi, prenosi gustinu nasipa od 6.5 ~ 2.5t / m3 sve vrste grudastog, granularnog, praha i drugih slobodnih materijala, takođe se mogu koristiti za transport robe odraslih.


Povezane vijesti

Srodni proizvodi

  • Kisni-alkalni otporni transportni pojas
  • Trakasti transportni trak čelične žice
  • Trakasti transportni remen protiv čelika
  • Trakasti transportni remen protiv čepa
  • Uklonjeni pojasevi
  • Rudarski transportni trak