Dom > News > Sadržaj

Kako odabrati transportni pojas

- Feb 10, 2018 -

Izbor transportnih traka mora razmotriti različite faktore, pre svega: Zahtjevi transportnog sistema koji se odnose na transportni pojas; Uslovi okoline terena i sigurnosni zahtjevi; Tip transportera, oblik, oblik, veličina, karakteristike, sa ili bez grejanja i hemikalije Uloga; maksimalna širina propusnog opsega, radni napon i prenosni kapacitet; minimalni prečnik bubnja; u žljeb i bočnu krutost; podrška za opterećenje; deo krive i dužina preseka; način zatezanja i putovanja; Kao i radni ciklus transportnog traka: zahtevi za otpornost na udar i otpor; uslovi konektora; i poštuje sledeće odredbe:

Transportni trak za kratke razdaljine bi trebalo da bira transportnu traku od poliesterskog tkanina. Veliki kapacitet isporuke, dugo rastojanje, visina dizanja, napetost trake za transport trake treba koristiti transportni trak čelične žice. Preduzeće se nalazi u:

2 Preneseni materijal sadrži veliki blok materijala. I direktan pad u prijemnoj tački veći, trebao bi koristiti protupožarni konus. Preduzeće se nalazi u:

3 slojni transportni trak za transportni sloj maksimalnog broja slojeva ne bi trebalo da prelazi 6 slojeva: kada transport materijala na debljini transportnog traka ima posebne zahtjeve, može biti prikladan za povećanje. Preduzeće se nalazi u:

4 podzemna trakasta transportera moraju koristiti transportne trake za retardiranje.


Par: Gumeni transportni pojas

Sljedeći: ne

Povezane vijesti

Srodni proizvodi

  • Transportni pojas sa visokom temperaturom
  • Trakasti transportni remen sa čeličnim kabelom
  • Kiseonik-alkalni otporan traka za transport čeličnih kablova
  • Žlica Tip lift-pojas
  • Transportni trak cijevi
  • Hemikalije i đubriva Transportni pojas